Tamplari pvc si tamplarie rehau in cele mai bune conditii. Home | Despre noi | Produse | Accesorii | Condens | Important | Stiati ca | Cerere oferta | Contact
Tamplarie pvc
ACASA
DESPRE NOI
PRODUSE
ACCESORII
CONDENS
IMPORTANT
STIATI CA
CERERE OFERTA ONLINE
CONTACT

Bine ai venit!

Intr-un segment de piata marcat de o concurenta acerba, ne-am propus sa rupem barierele, dand dovada de inalt profesionalism intarit de calitatea "germana" a produselor oferite. Imbinarea functiei estetice (infrumusetarea spatiului, crearea unei atmosfere calde, confortabile) cu cea tehnica (functionalitate, durabilitate) nu sunt sarcini usoare, atunci cand va amenajati locuinta.

Studiile efectuate reflecta existenta unei nise semnificative in piata de profil, la capitolul servicii. De aceea, in politica noastra de am situat pe locul intai serviciile: scopul nostru este sa anticipam cerintele dumneavostra. Misiunea asumata de noi este sa devenim partenerul de incredere si sa satisfacem nevoile si cerintele clientilor nostri. 

Detinem mai multe hale de productie, avand suprafate de peste 2500 mp, dotate cu utilaje performante, acestea asigurand produse finite la nivel calitativ european. Permanent urmarim ca standardele de calitate sa fie respectate, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de un produs de calitate.

Societatea noastra are in proprietate o fabrica moderna cu peste 2.500 mp, dotata cu utilaje performante. Orice potential client poate sa viziteze spatiile de productie si sa constate, nivelul de dotare, calitatea materiilor prime, modul in care se respecta toate normele tehnice si specificatiile potrivit normativelor europene. Spatiile de productie sunt dotate cu utilaje Maver(Italia), Bavelloni(Italia), Botero(Italia). Se remarca executia pe utilaje automate, debitarea simultana a doua profile, sudura automata la 2 capete, curbarea profilelor, executarea automata a geamului termoizolator (optimizare, taiere, spalare, sigilare) etc.tamplarie pvc, tamplarie pvc/Aluminiu, tamplarie aluminiu, geam, geam termopan, geam termoizolator, tamplarie termopan, usi garaj, usa garaj, usa termopan, usa pvc, usa aluminiu, geam izolator, lowe, low e, glaf, glafuri, glaf interior, glaf exterior, glaf pvc, glaf aluminiu, invelitoare, sistem, invelitori, lindab, gealan, winkhaus, bramac, amvic, corina, corina gealan, confort, izolare fonica, izolare termica, condens, tratare condens, geam duplex, geam triplex, geam autocuratare, poarta industriala, porti industriale, calitate, tamplarie pvc de calitate, tamplarie pvc de calitate germana, tamplarie aluminiu calitate, confort sporit, instalatie solara, apa calda, incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala, pompa de caldura, pompe de caldura, tamplarie Gealan, tamplarie pvc 3 camere, tamplarie pvc lemn, tamplarie pvc imitatie lemn, geam cu sprosuri, tamplarie pvc 4 camere Gealan, tamplarie pvc 5 camere Gealan, incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala, incalzire rehau, incalzire pardoseala, incalzire podea, tamplarie gealan, termopan gealan, pvc gealan, pvc, tamplarie, glaf pvc, poarta indistriala, porti industriale, tamplarie amvic

O buna proiectare si o executie de calitate a tamplariei, contribuie la confortul spatiului interior, volumul de lumina naturala, aerul curat, si poate cel mai important, schimba perceptia privelistei. Acest lucru este datorat colectivului de specialisti format din: 9 ingineri, 8 consilieri ofertare, 2 economisti si 65 muncitori cu inalta calificare ce pot asigura efectuarea unor lucrari cu un inalt grad de dificulatate tehnica, satisfacand cele mai inalte cerinte ale clientilor, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si in ceea ce priveste termenul de executie.

Selectarea materialelelor si a componentelelor de calitate superioara, importarea acestora direct de la producatori si atentia deosebita acordata de specialistii nostri procesului de fabricatie, duc la indeplinirea conceptului de a oferi clientilor nostri produse de calitate si durabilitate foarte ridicata, la cele mai avantajoase preturi. Astfel, ne-am ales furnizorii din randul firmelor cu performante in domeniu:

β€’ Profile Rehau ale grupului de firme Rehau, numarul unu in Europa, DIN – EN ISO 9001 nr. 70 – 100 M 787. Calitatea sistemelor de profile de ferestre REHAU este in conformitate cu normele RAL – RG 716/1 si se efectueaza la Institutul pentru Tehnica Ferestrelor Rosenheim. Aceste sisteme isi pastreaza calitatile si culorile in timp, rezistand si la variatii de temperatura cuprinse intre -40ΒΊ C si + 70ΒΊ C si la actiunea razelor UV.

Feroneria ROTO, principalul producator de feronerie din Europa. Feroneria ROTO este de provenienta germana, permitand cele mai diverse moduri de deschidere(oscilante, basculante, oscilobatanta, glisante), precum si inchideri in mai multe puncte, ceea ce confera produselor noastre calitati deosebite de etansare si zavorare.

Geamul folosit de firma noastra este Pilkington ( Anglia). Sigilarea geamurilor se face prin tehnologia β€ž cald β€ž, folosindu-se dubla sigilatura cu componente Thyokol + Holltzmelt – Belgia

PVC vs Aluminiu

  • Izolarea termica este data de coeficientul de izolare termica al materialelor de constructie pentru ferestre exterioare (PVC, lemn, aluminiu) si de valoarea lui K (W/mK). Cu cat valoarea lui K este mai mica, cu atat conservarea energiei termice este mai mare. Pentru a ilustra capacitatea de izolare termica a profilelor PVC s-au facut niste teste pentru a determina evolutia temperaturii pe o fereastra din PVC cu geam termopan.

Rezultatele testelor arata urmatoarele:

  • pentru profilele din PVC s-a constatat o diferenta mare de temperatura la interiorul si exteriorul profilului. Aceasta este o consecinta directa a bunei izolari termice a materialului.
  • pentru profilele din aluminiu (aluminiul este un material rece, care are coeficientul de conductivitate termica mare)temperatura la exteriorul profilului este aproape egala cu temperatura la interiorul profilului. Pentru a rupe termic fluxul de temperatura, in interiorul profilului de aluminiu se pune o fibra de carbon, care are o conductivitate termica mica. Deoarece pretul pentru aceasta fibra de carbon este foarte mare, pretul tamplariei de aluminiu ajunge de multe ori sa depaseasca pretul tamplariei de PVC

 


Traditionale | Cariera | O alta zi | Caracteristicile | Melodia nuntii
motoare de cautare