Tamplari pvc si tamplarie rehau in cele mai bune conditii. Home | Despre noi | Produse | Accesorii | Condens | Important | Stiati ca | Cerere oferta | Contact
Tamplarie pvc
ACASA
DESPRE NOI
PRODUSE
ACCESORII
CONDENS
IMPORTANT
STIATI CA
CERERE OFERTA ONLINE
CONTACT
Tamplarie PVC
Tamplarie Aluminiu
Geam Termoizolant
 

Tamplarie PVC

Ferestrele si usile sunt elementele definitorii ale unei case. De aceea de la o fereastra din PVC trebuie sa va asteptati la un design atragator, la o functionalitate optima, la un confort la intretinere si mai ales la un standard inalt al calitatii. Toate aceste conditii sunt asigurate cu ajutorul profilelor REHAU.

REHAU, fondat in 1948 in localitatea Rehau/Bayern, dezvolta, produce si comercializeaza produse, sisteme si module din termoplaste, elastomeri si duroplaste (PUR). REHAU este partener pentru aproape toate ramurile economice cum ar fi de ex: industria automobilelor, constructii civile, tehnica cladirilor, industria electrotehnica, drumuri si constructii subterane, tehnica sanitara si pentru incalzire, tehnica medicala, industria mobilei si multe altele. REHAU foloseste toate procedeele actuale din domeniul prelucrarii polimerilor (extrudare, turnare de piese sub presiune, modelare la cald, procedeu de extrudare prin suflare si turnare de spuma reactiva).

Mai mult decat atat, REHAU ofera toate posibilitatile pentru imbunatatirea calitatii suprafetelor si confectionarea, respectiv prelucrarea de produse, pana la un engineering complet. REHAU este specializat in rezolvarea problemelor tehnice dificile.

Tamplarie aluminiu

Orientarea catre design, nevoia de sisteme de tamplarie complexe, durabile si cu posibilitati arhitecturale variate au impus aluminiul ca solutie ideala. Tot mai multi clienti isi definesc identitatea prin intermediul cladirilor cu vitraje ample, fatade tip perete-cortina, sere si cupole de sticla, situatie in care aluminiul este absolut necesar.

In acelasi timp, aceasta solutie este perfect compatibila si cu locuintele individuale, prin intermediul profilelor de aluminiu cu bariera termica, ce asigura o izolare foarte buna si rezistenta mare la actiunea factorilor de mediu timp de pana la 50 ani.

Fata de celelalte sistemele, tamplaria de aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp(vopsire in camp electrostatic).

Geam Termoizolant

Producem geam termoizolator cu utilaje de ultima generatie: Maver, Bavelonni. Dispunem de spatiu de productie cu linie tehnologica de ultima generatie.

Structura geamului termoizolator o reprezinta un ansamblu format din doua foi de sticla, intre care exista introdus prin procesul tehnologic un mediu gazos (aer sau gaz), etansate (sigilate) perfect. Cele doua foi de sticla asezate la o distanta masurabila in mm, separate de un cadru din bagheta-distantier de aluminiu, etanseizate, formand o unitate monobloc ce reduce transmisia termica si fonica. Grosimea foii de sticla este variabila, ca si distanta dintre ele, eficacitatea produsului crescand direct proportional cu acestea.

Un geam termopan cu etansare dubla, alcatuit din doua foi de sticla cu grosimea de 4 mm fiecare, avand un cadru din bagheta-distantier de aluminiu de 12 mm umpluta cu silicagel si un cordon de butil extrudat aplicat pe laturile baghetei, menit sa constituie o bariera impotriva vaporilor de apa, are coeficientul de transfer termic k=2,8 W/mpK.

Pentru alegerea corecta a tipului de geam pentru o tamplarie anume, trebuiesc cunoscuti in prealabil o multitudine de factori, ce tin de: conditiile climatice ale zonei, topografia zonei, nivelul de poluare fonica etc. Geamul este un element component deosebit de important al tamplariei. Studiile de specialitate ne releva ca 40% din caldura se pierde prin ferestre ! Iata un motiv foarte serios pentru care trebuie sa acordam atentia cuvenita alegerii tipului de geam folosit cand comandam o noua tamplarie, sau cand ne propunem sa o inlocuim. Avem nevoie nu numai de ferestre estetice care sa se inchida foarte bine ci si de un geam adecvat, care sa ne ofere un confort termic sporit.

 


Traditionale | Cariera | O alta zi | Caracteristicile | Melodia nuntii
motoare de cautare